Welkom bij P Hodges

Welkom bij P Hodges dakbedekking, de beste keuze voor uw hoogwaardige en duurzame dakbedekking voor woningen en bedrijfspanden. Bij ons kunt u een uitgebreide selectie van dakbedekkingsopties vinden. Van klassieke dakpannen en leien daken tot moderne groendaken en platte rubberen daken tegen betaalbare prijzen.

We zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste normen voor klanttevredenheid. Ook zorgen we ervoor dat uw bestelling snel en efficiënt wordt geleverd. Bij P Hodges dakbedekking streven we ernaar om de beste ervaring te bieden aan al onze klanten.

Onze missie

Welkom bij P Hodges Dakbedekking. Wij vinden het van belang dat u volledig ontzorgt wordt op het gebied van het dak van uw pand of woning. Onze experts gaan voor u aan de slag om het dak te leggen wat u wenst of wat uw pand nodig heeft. Hierin vinden we het dan ook belangrijk om iedereen een persoonlijke aanpak te bieden zodat elk project uniek is.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op en wij helpen u graag verder!

Wij helpen u van A tot Z

Ons team staat voor u klaar om u mee te helpen van A tot Z. Dat wil zeggen dat we eerste bij u langskomen om met u de wensen door te nemen. Op basis daarvan gaan we vervolgens kijken welke werkwijze het beste past bij uw project en uw wens. Hier gaan ons team dan mee aan de slag met oog voor detail. Hierin staat kwaliteitvakmanschap en persoonlijke benadering centraal.

Zo zorgen we ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden als het aankomt op dakbedekking!

Al meer dan 30 jaar in het vak.

Subtraction 4

Ook uw dak verdient de zorg van P Hodges Dakbedekking!

Subtraction 5